La nostra història està lligada al Mediterrani i Barcelona
La mar com a inspiració
Des del passeig marítim del Bogatell de Barcelona, hi ha una vista privilegiada del Mediterrani. I això va ser el que ens va enamorar per a establir-nos just aquí a mitjan 1994.
Comencem com un clàssic restaurant de platja, amb cuina tradicional mediterrània de plats casolans. Molt familiar.
El que ens feia únics és que teníem una idea clara: volíem que la nostra cuina fos excel·lent.
Aquesta idea és la que ens continua movent avui
Ingredients excel·lents i fresquíssims que ens porten cada dia i el bon fer del nostre xef i la resta de personal de cuina. No hi ha més secret que l’experiència i el treball dur.
Avui som un referent a Barcelona d’arrossos i mariscos
Amb vista a la mar
Ens hem modernitzat i hem creat un espai més atractiu i càlid: volem que et sentis a gust i allarguis les teves sobretaules.
Volem que gaudis de la nostra cuina tradicional: amb bé de chup chup. I dels tocs actuals de la nostra carta, de la nostra decoració, del nostre ambient.
Tenim el Mediterrani en la nostra carta
I per això els nostres clients ens continuen triant per a menjars familiars, per a celebrar un ascens o per a un sopar amb amigues. L’Escamarlà sempre és una bona idea.